Handboog Schutterij Hilversum

Handige Handboogsport links

Een kleine verzameling van links die je misschien nodig zou kunnen hebben bij het zoeken naar informatie over of materiaal voor het handboogschieten.

Site van de Koninklijke Handboogsport Nederland (KHSN)

De Koninklijke Handboogsport Nederland is de overkoepelende sportbond voor het handboogschieten in al haar facetten. Van topsport tot breedtesport. 

Op de site van de KHSN vind je uitgebreide informatie over de handboogsport en kan je je aanmelden op ‘mijn handboogsport’ om de wedstrijdkalender van alle wedstrijden in Nederland die via de KHSN lopen. Op ‘mijn handboogsport’ kan je je ook voor deze wedstrijden aanmelden.

Handboogsport winkels

Een handboog is een precisie instrument. De combinatie van de boog, de pijlen, de accesoires en de schutter komt heel nauw. Daarom raden we af om zelf een boog bij de Decathlon of van Marktplaats aan te schaffen, maar je goed te laten informeren bij één van de gerenomeerde handboogsportwinkels die Nederland rijk is. 

Onderstaande links zijn een greep uit goede handboogsportwinkels in Nederland. HS-Hilversum heeft geen belang in deze boogsportwinkels. We willen jou gewoon informeren van de beste service in de handboogsport.

Van Buggenum Sports (VBS Archery)

Archery Service Center

Link 3

Link 3

Link 3

Link 3